Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Tibiajax #128979 üzenetére

    Én még csak félig láttam, így biztosra nem mondanék semmit. De azt hiszem, igazad lesz, bár a kritikád eléggé konszolidált, és talán túl udvarias.
    Tegnap előtt éjjel kezdtem, de tegnap valahogy nem tudtam rávenni magam, hogy be is fejezzem.

    Nálam ez egy műburger, 100% recycled alapanyagokból. Teli klisével, illetve apró, nemtörődömségből származó hibákkal.
    Ilyenekre gondolok, mint pl az autószerelős jelenetben full tiszta maradt a kezük, s bár Peschi megtörölgeti, de tisztán látszik, hogy azon nincs semmi.
    Vagy DeNiro felesége full ápolt, smink, haj belőve, mint aki most jött fodrásztól. Miközben a társadalmi helyzetük ezt nem indokolná.

    Ezek mind bocsánatos bűnök lehetnek, de akkor kérjük a méltó lezárását egy kornak, amikben ezek a nagyszerű színészek, és mégnagyszerűbb rendező együtt dolgoztak.
    Úgy érzem, hogy túl lett hájpolva a dolog, jön a nagy vacsora, a nagy zabálás, aztán a végén elénk toltak valami félkész szutykot, hogy melegítsük meg maguknknak, ha akarjuk .... :N
    Hát, kb a felénél járok. Egyelőre nem visz rá a lélek a folytatásra, így meg nincs igazán jogom arra, hogy bármit írjak, ami komolyan vehető, szóval inkább OFF-ba teszem az egészet.

    Azért ideírom, hogy The Irishman, meg azt is, hogy Az Ír, és persze #értékelés de vegyétek figyelembe, hogy a film második felét még nem láttam.

Új hozzászólás Aktív témák