Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz erahurka #157639 üzenetére

    Jaa basszus, ezt mindig elfelejtem, hogy ők még a Sonynál vannak.

    Azt nem gondolom, hogy lenne R-es Avengers, de pont az ilyen spinoffoknál jöhet jól, mint Deadpool, Daredevil, vagy Sabertooth, akit ha jól rémlék X.Menben már láttunk, de Elektra is jöhet R-esben, újragondolva, akár Jennifer Garnerrel is .... ezúttal nem PG-13-ban ... vagy Ghost Rider? Punisher, bár ő azt hiszem amúgy is R-es volt ... stb Volna pár ötletem azért, de gondolom nekik is.
    Am pl ott a The Boys, ami végülis valami hasonló koncepció, és alapvetően elég jóra sikerült.

    proci985
    Azt a vonalat hagynám úgy ahogy van. Nem kellene az MCU-t összevérezni, de különálló, független sztorik jöhetnének, amik akár lazán kapcsolódhatnak is a fővonalhoz. Nem tudom, hogy van e ilyen terv, képregényben létezik 18+ kategória a Marvel égisze alatt is. Gugliztam párat délután, igazából még Avengers is volt valami, de eléggé elfoglalt voltam, csak átgörgettem.

    Phase 4-gyel amúgy elvoltam, a katarzis ami nem jött, de igaz, nem is úgy álltak hozzá. Ez amolyan vihar előtti csend, vagy amikor a cunami előtt visszahúzódik a tenger ... de hogy mekkora lesz az a hullám, azt sajnos nem tudom. Kang egy tök ismeretlen karakter, erről már nem fognak generációk egymás szavába vágva lelkendezve mesélni. Bár végülis Thanost is sikerült szépen felvezetni, és én róla sem hallottam korábban. Az viszont igaz, hogy őt a Marvel univerzum legismertebb karakterei vezették be, ám ez a lehetőség most nem áll fent.
    Meglátjuk.

    erahurka
    Egy Planet-Hulkot el tudnék képzelni slashernek ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák