Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    válasz dokee78 #51387 üzenetére

    Rossz napod volt? :D

    Pearce

    Régen nagyon szerettem a Texasi láncfűrészes c. filmet (2003), aztán az utána lévő folytatást is. :) Annak idején szuper kis mozi volt, szerintem.

    Gazsi00

    Ha már francia filmek és debreceni vagy Te is. :)
    [link]

    cyberkind

    [link]

    "A Terrorbolygó (Planet Terror) egy 2007-ben bemutatott amerikai akció-horror film. Robert Rodriguez tizenegyedik filmje. Amerikában a 60-as-70-es években megjelent Grindhouse filmek paródiája. A Grindhouse filmekre jellemző volt hogy a néző egy jegy áráért két filmet tekinthetett meg. Ezek a Grindhouse filmek igazi trash alkotások voltak, meztelenség, vér és amatőr látvány jellemezte őket. Rodriguez és Tarantino ezen műfaj előtt próbált tisztelegni így Tarantino a Halálbiztossal jelentkezett Rodriguez pedig a terrorbolygót alkotta meg. A két film tehát egyet alkot, attól függetlenül hogy mindkettőnek teljesen különálló története van. Míg Rodriguez filmje egy rendkívül népszerű lett a rajongók körében, addig Quentin filmjét több kritika érte."

    spammer

    Téves.

    spiky03

    Nekem csalódás volt ez a film. Nagyon jó trailere volt, aztán pedig jött a hideg zuhany. Ha a 2012-es verzióra gondolsz.

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák