Új hozzászólás Aktív témák

  • Tothgera30

    Ármester

    Szexvideó (Sex Tape) (2014) - 2/10.

    Először moziban akartuk megnézni, de valahogy éreztem hogy nem lesz akkora durranás. Végül most sikerült movie-zni, sör és popcorn mellett. De az élvezeti kellékek sem segítettek rajta. Nagyon unalmas, poénmentes, irreálisan túljátszott, tele sztereotípiákkal és már-már kínos jelenetekkel. Cameron Diaz a szokásos csajszereplőt hozza, neki ez tucatszerep. Jason Segel pedig óriási csalódás. Az pedig csak hab a tortán, hogy az almás reklám biztos nagy pénzt hozott a készítőknek. Senkinek nem ajánlom!

    A holnap határa (Edge of Tomorrow) 2014 - 7,5/10.

    A 113 perces filmből lényeges, és esemény teljes, tényleg akciófilmhez hű mozit 40 percből is ki lehetett volna hozni. Tetszett hogy az alapötlet jó volt, lehetett volna 10 pontos is. Viszont végül egyszer nézhetőre sikerült, bár a szereposztást eltalálták, viszont sok-sok sci-fi filmtrükköt gyúrtak a moziba, és nem úgy sült el a dolog.

    Másnaposok szerencséje (Walk of Shame) 2014 - 7/10.

    Egyszerű kis vígjáték, hozza a formáját, sok újítást ebben sem találtam, viszont voltak benne poénos részek. Elizabeth Banks miatt szerintem érdemes megnézni, nagyon jól alakítja az "amibiciózusszőkebemondócsajt". Ajánlom.

    Kamuzsaruk (Let's Be Cops) (2014) - 8/10.

    Ettől a filmtől nem vártam sokat, unottan és fáradtan ültem neki. De pozitívan csalódtam. Elég jól összerakott vígjáték, talán az utóbbi hetekben látottak közül a legjobb. Az eleje kissé lapos, de a közepe felé beindul a film, utána sorra jönnek a rasszista poénok, és egyéb fajra/nemre/identitásra sértő megjegyzések. A vége össze lett csapva, és túl gyakori klisék lettek benne, de összességében nagyon jó kis film. Mindenképpen érdemes megnézni.

    [ Szerkesztve ]

    "A pokol nem hely, hanem állapot"

Új hozzászólás Aktív témák