Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    Sziasztok!

    Időigényes szokásom hogy a kedvenc filmjeimet újra nézem kronológiai sorrendben, amennyiben megjelenik egy új rész hozzá. Szerencsére ide tartozik a 007 is. :D Megjelent a Spectre, és én jelenleg a hatodik résznél tartok (Őfelsége titkosszolgálatában).
    A kérdésem a következő lenne:
    (A spolierben csak a korábbi részekre van utalás (1969, és korábbiak), az új részt még én sem láttam.)
    A gyűrűs, macska simogató Fantom már megjelenik a korábbi részekben is. A Csak kétszer élsz című részben már szemtől szemben is találkozik Ernst Blofeld és James Bond. Ergo látják egymás arcát. Még is, mikor a George Lazenby által alakított 007-tel újra találkoznak a svájci Alpokban, nincs felismerés. Pedig a gróf Ernst Blofeld, és James Bond is őt keresi Sir Hillary Bray inkognitójában. Ráadásul ott a macska, a "szürke papruha öltöny". Nem értem. A több mint 50 éve megtestesített 007 karakter egy ember nem? Attól még, hogy 6 színész játszotta, attól még a karakter az mindvégig ugyan az a 007/James Bond. Ernst Blofeld-et sem ugyan az a színész játsza, ettől még a Fantom karakterét jelenti.

    Szóval nem is olyan baj hogy többször nézem meg, mert mindig találok valami furcsaságot. Ha valaki elmondaná nekem ezt a talányt, örülnék. :R

Új hozzászólás Aktív témák