Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Hardcore Henry
    (tags: hc, hárdkór, henri, herri, herry)

    Ez a film durvajó! Az egyik, ha nem a legjobb akciófilm, amit valaha láttam. Meglepő mennyivel jobban bele tudtam magam élni a filmbe így, hogy belső nézetből láttam az egészet.
    Nagyon jól van felépítve, végigvezetve a történet, ami kifejezetten jó! Itt bátran mondhatom, hogy akcióból van bőven és nagyon "állat", a hardcore jelző találó. A látvány és az effektek ugye nem lehetnek tökéletesek, lévén, hogy nem egy blockbuster költségvetésével készült a film, de ami pénzt kaptak rá, azt hasznosan költötték el! Zene? Nemtom, nem emlékszem, hogy milyen volt, nade a humor! Az már kimagasló, nagyon jó poénokkal dobták fel a filmet!
    Összességében nekem nagyon tetszett. Lehet túldícsérem, de akkor is jó! :D

    Meg kell említsek valamit, ami nekem a mániám... Miért nincs még 60 fps?!? Ez a film nagyon kívánta volna mivel, hogy akciókamerával vagy hasonlóval forgatták. Ahol sok a mozgás ott természetesen mosódik a kép, nehezen követhető, de ez van. Remélem lesz belőle 60fps-es online kiadás vagy valami.

    Szvsz ez a film korszakalkotó, érdemes megtekinteni. (Nyilván nem fog mindenkinek tetszeni.)

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák