Új hozzászólás Aktív témák

  • Megnéztem újra a Rogue One-t itthon végre, és még mindig tetszik... szerintem ez simán ott van a New Hope szinvonalán... vagy nagyon közel hozzá (nyilván vannak dolgok amikben túl is lépi, a technikának köszönhetően, pl a csata meg ilyesmi).

    Eddig fel se tűnt, de most itthon nyugodtabb körülmények között nézve vader "korhűre" készítése, tök fucsává tette... olyan, mintha a maszk 2 számmal nagyobb lenne, mint kéne, meg ilyesmi... össze vissza áll a "színész" fején. :D Viszont a vége az nagyon badass lett tényleg (meg az egész filmmé). Jó lett volna több filmet látni így vele, amikor darál egy kicsit. Szerencsére, a képregényekben ebből sokkal több van. Ott olyan, mintha sokszor erősebb meg badassabb lenne, mint a filmekben meg amit a filmekből várna az ember. Szuperhős gonoszt csináltak belőle. ;]
    Meg a vászonhoz képest a CGI karakterek számomra sokkal feltűnöbbek lettek. Mostmár értem a kritikákat jobban, énis látom. (Bár lehet azért, mert annyian emlegették őket, hogy már erre is figyeltem jobban. :DDD)

    No de mindegy... tényleg csak a kezdeti bukdácsolás és apróságok róhatóak fel a filmnek, mint igazi hiba.
    Alig várom mostmár az episode 8-at... :D
    Ha az is ennyit javul a 7-hez képest, akkor szuper jó lesz. :B

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák