Új hozzászólás Aktív témák

  • erdey_a

    őstag

    válasz gabor9991 #30593 üzenetére

    az nem kétséges, hogy a márkaszervízen túl is van élet, nem is vagyok nagy rajongójuk. akkor is - biztos naív vagyok - azt gondoltam, hogy egy ilyen tömítés kenőcsözésre a márkaszervíz se kér többet mint 100ezer jó magyar forint. annyit ki is csengetnék.
    de nem ismerek se normális fényezőt, se olyan embert, aki ezt a hibát ismeri, és úgy tudja szét és összerakni a kocsit kívül belül, hogy az nem fog csörögni zörögni, lógni. és baromira nincs kedvem ilyeneket felkutatni. az egész városban nincs egyébként egy olyan szerelő, akire az olajcserén túl rá lehetne bízni komolyabb dolgokat is, pláne nem interieur elemek bontását, visszaszerelését, karosszériajavítást egyben. A környéken az összes "cég" a céges autókból él, a magamfajta proliknak a "csabika garázsa" jut.

    az meg, hogy egy 3 éves kocsi repedés miatt !!! REPEDÉS MIATT!!! beázik, erre szavakat se találok. vagy az évszámot látom rosszul és nem 2017-es a kocsi, hanem egy 1908-as T-modell
    volt 3 csodás hónapom a focus-szal, most elvből elmegyek a végsőkig (perelem a forgalmazót és az eladót ha kell), aztán a végén felgyújtom a kocsit és a youtube megtekintésekért kapott pénzből veszek egy fiatot.

    Vérboci

Új hozzászólás Aktív témák