Új hozzászólás Aktív témák

  • robertka

    tag

    válasz gabor9991 #51944 üzenetére

    Még nem de nem is foglalkoztam vele, majd ma veszek hozzá eszközöket.
    Lazítani én ilyen villás szerszámmal tartottam ellen. Nekem picit kellett logikázni, hogy hogyan illeszem be hogy a talaj tartson ellen neki és ne mozduljon el a TDC pontról de mivel nekem a sima 100 lovas van így nem kell a teljes folyamat alatt rögzítve lenni a főtengelynek. Ha ráhúztam a csavart akkor majd úgy is oda kell forgatni a pozitcionáló csavarhoz a főtengelyt és utána húzom meg a veztengely csavarokat. Persze itt max 5 fok fordulásról beszélek ami nem baj. 400Nm-es csavarozó meg sem mozdította.
    Ha rögzítő alatt az önindító helyére csavart eszközre gondosz azt nem használok, meghúzáshoz is csak a fenti lesz alkalmazva.
    Lazítás nehezebben ment mint gondoltam. Jóminőségú 60cm hosszú egyrészes toldóval alátámasztva a végén bakkal és csuklós hajtókarral 1/2"-ossal meg 1m-es csővel az egész rugózott vagy 60 fokot is majd nagy csattanással lelazult. Meghúzáshoz már rendeltem is 3/4"-es toldót és hatókart meg 18-as fejet, hogy ne csavarodjon nekem mert ugye ott meg 45Nm+90 fok ra kell húzni nem szeretném ha máshol tartana a kulcs meg a csavar.

Új hozzászólás Aktív témák