Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz molnarpeter #26000 üzenetére

    K125 215/55 R16, de ez a méret volt mindegyikből.
    A renault topikban leírtam, hogy rendelkezésünkre állt egy napon ez a 4 gumi, le is írtam véleményem csak ott valamiért a "motor" bekavart, ezért mind a két linket iderakom.
    De a lényeg, a fenti méretű Hankook gumival a Mecseki kanyarokban életveszélyes autózni, ahol az említett másik 3 röhögve tette a dolgát. Emiatt is nem szeretem az ilyen teszteket, mert egyszerűen nem valós és életszerű, sokszor csak fizetett reklám érzésem van. Én nem tatás vezető vagyok, régen versenyeztem is, szeretek gyorsan (is) menni, vezetni, számomra a tapadás nem azt jelenti, amiket a neten kihánynak az "agytrösztök". Ettől függetlenül a kisebb 195-ös méretűeket nagyon sokan dicsérik, és valószínűleg úgy is van ezeket a méreteket én nem ismerem, amiiknek szintén autóként változhat a viselkedése,

    Szüleim kocsijára ezt rakattam fel, ami ajánlva is lett K125 (195/60 r15 méretben), mert gyorsan kellett, hazavezettem, semmi különös, jól tapadt, de eszembe sem jutott, hogy ezt most én vigyem és meggyilkoljam a kanyarokban, mert ők amúgy sem olyan helyeken járkálnak és a méret, az autó is más, könnyebb, ezáltal simán lehet, hogy még ott is helyt állt volna. :)

    [link]
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák