Új hozzászólás Aktív témák

  • giigz

    veterán

    válasz m3tr0 #6937 üzenetére

    Tökéletes lesz, pláne olyan kis futásra, csak arra figyeljetek, hogy a szezon után megfelelően legyen tárolva.

    (#6939) sfefe: Nagyon szépen kérlek, és nem csak téged, fejezzétek már be ezt az ACE tesztes baromságot. Az ACE teszten nektek nem gyanús, hogy a Nokian megverte az etalon TS 850-et is? A Nokian riválisa ebben az árkategóriában pontosan a Vredestein ST 5, és persze, hogy megveri a Vredestein-t, meg persze minden más riválist... De miért is? Leírtam már én is többször, és más is:

    Teststrecke: Nokian-Testgelände in Ivalo und Tampere (Finnland)

    A Nokian pályának szerintetek melyik gumi lesz jobb? Nyilván a Nokian gumija, mivel az lett pontosan oda kifejlesztve.

    (#6941) kornelka: Nem Conti, ne is legyen a Vredestein az, remélem sosem süllyednek odáig, hogy olyan eco gumikat csináljanak, aminek tapadása nulla, de legalább jó drága, vagy foszlik a gumi idő előtt, vagy úgy kopik, hogy 2x kell gumit venni míg más márkából 1x kellene. Elismerem, csinál a Conti is jól tapadó gumikat, TS 850 vagy PC5, de pl. a PC5 is brutálisan kopik, ezzel szemben pl. a Sportac 5 nagyjából semmivel nem tapad rosszabbul, legalábbis mint írtam én kb. jobbnak éreztem, és a tartóssága jóval jobb, egyrészt nem öregedik annyira, másrészt a profil is később fogy.

    Persze nem akarok vitát, ez az én vélemény, én meg tudom indokolni, hogy miért jó a Vredestein, de végre hallanám már egyszer, hogy miért nem jó a Sportac 5 vagy SnowTrac 3, vagy Ultrac Vorti, stb.

    A SnowTrac 5 pedig minden kétséget kizáróan az egyik legjobb téligumi (lesz), leírtam már miért.

    A kérésem pedig tényleg az, hogy fejezzük már be ezt az ACE tesztes baromságot, persze az sem jobb, amikor valaki az Adac teszt alapján kezdi szidni vagy isteníteni valamelyik gumit. Tényleg nem tudom felfogni hányszor kell még leírni, vagy nem tudom, kiemelt hozzászólásba be kellene rakni, hogy a teszteket kezeljük már a helyükön.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák