Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
OK, semmi gond, köszi a választ! Egyelőre nem vettem semmit, majd meglátjuk mi lesz a befutó, de visszajelzek majd, ha lesznek tapasztalatok, hátha másnak is hasznos lesz.
Most, hogy a hétvégém egy részét kamera kereséssel töltöttem, elég sokszor belefutottam az UBox-ba, végül is Play-en nincs rossz értékelése.
-
MODERÁTOR
Szia!
Nem tudok semmi konkrétat mondani, kicsit fapadosnak érzem, meg nekem olyan összevisszának tűnik, hogy nem ugyanazokat a dolgokat lehet állítani az appokban, az egyikben lehet valamit, a másikban ugyanazt hiába keresem, pl. az XMEye még szimpatikusabb lenne, de a kamera akku állapotát, WiFi jelszintjét az nekem nem jelzi ki, meg ilyen apróságok. Aztán az XMEye fullscreen asszony tabletjén nem jól működik, oda ezért ICSee kellett, stb.
Az általam említett három app-al nincs tapasztalatod?
És bár egyelőre még kitartok amellett, hogy váltani szeretnék, de teszem azt ha meggondolom magam, és mégis a jelenlegi mellé veszek egy másikat, akkor milyen ICSee/XMEye kompatibilis WiFi-s és napelemes kamerát ajánlanál most, mondjuk 60, esetleg nagyon-nagyon max. 80k-ig bezárólag? De utóbbi összeget már csak akkor vagyok hajlandó kiadni egy kameráért, ha legalább a folyamatos felvételt támogatja.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
IP kamera vásárlás előtt állok... Igazából a műszaki paraméterek közt aránylag jól eligazodom, az app-ról lenne kérdésem, hogy mik a tapasztalatok Tuya, Smartlife, illetve UBox alkalmazásokkal. Okosotthon nincs, belátható időn belül nem is tervezem, tehát kizárólag kamerakezelés szempontjából érdekelnek az app-ok, konfigurálhatóság, stabilitás, stb.
Jelenleg van már egy totál alap 1080p kínai kamerám, de most úgy hozta az élet, hogy kellene még egy, ám mivel az ehhez való ICSee/XMEye app nem túl szimpatikus, így lecserélném ezt a kamerát is, hogy egy app-ból elérhető legyen a két kamera.
Egyébként mindkét kamera WiFi-s és napelemes lesz. Gondolkodtam olyanban, hogy jó lenne folyamatos rögzítés, de tudom, ez a napelemes volta miatt kérdéses, illetve ha van is, emiatt horror árban lenne. Találtam dupla paneles kamerát jó sok akkuval, de 100+k HUF árban, annyit már nem ér nekem, szeretném a kettőt megúszni max. 70-80k HUF körül. Találtam is egy érdekes darabot, SHIWOJIA 8W 6MP Solar Camera 12X ZOOM, csak ezen a UBox appon megakadtam kicsit, úgy látom inkább a Tuya/Smartlife a preferáltabb, csak oda meg nem találtam olyan kamerát, ami hasonló árban hasonló tudást nyújtana.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ahogy írtam FHD, szóval 1920x1080.
Ha megmondom hány napot szeretnék visszanézni, akkor meg tudod mondani, hogy körülbelül hány MB helyet foglal 1 percnyi anyag?
Azt még nem döntöttem el, hogyan lesz rögzítve, ez nyilván annak is függvénye, hogy mennyi helyet foglal a rögzített anyag. Ha nagyon helyigényes, akkor marad az, hogy csak mozgásra rögzítsen, de ha épkézláb határokon belül tárolható 1-2 napi anyag, és ettől nem szívja le az akkuit mondjuk hajnali 1 órára, akkor tőlem mehet folyamatosan is.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Egy-két héttel ezelőtt vettem egy kínai IP kamerát, napelemes, forgatható, oda-vissza hangos, FHD, valami ehhez hasonló darab. Működik is szépen, mind ICSee mind XmEye app-al, szép színes képe van éjjel is, de most felmerült egy kérdés. Vennék bele SD kártyát, mert anélkül ugye nem rögzít... A kérdés pedig az volna, hogy nagyságrendileg milyen méretű videókat rögzít ez, mondjuk percenként, vagy másodpercenként, kinek, hogy tetszik. Azt hiszem H265-öt tud, ezt láttam a beállításaiban. Nyilván nem pontos értéket várok, csak, hogy tudjak mivel kalkulálni a kártya választásakor, hogy mire elég mondjuk 32GB, vagy 128GB.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest