Új hozzászólás Aktív témák

  • cinemazealot

    addikt

    válasz cinemazealot #59676 üzenetére

    Úgy döntöttem, mégsem PÜ-t írok, mert érdekel a nagyérdemű véleménye. Borda ügyben majd válaszolj Te PÜ-ben, ha tudsz segíteni. :R

    Szóval gépházat szeretnék építeni Mini-ITX alapon egy 20 cm átmérőjű PVC KG lefolyó csőből, aminek 5 mm-es a falvastagsága. Az alaplap úgy lenne benne, hogy a hátlapi panel a cső palástján, oldalt kukucskálna ki, a proci bordán pedig a cső tengelyével párhuzamosan fújná át a levegőt egy 200-as házventi (még nem tudom, belefér-e a rotor a cső 190 mm-es belső átmérőjébe) a cső aljáról. Az egész cucc olyan lenne majd, mint egy gyárkémény:

    Az alaplap a vízszintes zöld csík, alatta haloványan csak azért látható a felülnézete, hogy látszódjon, merre áll a hátlapi IO panel és hogy hova kéne kerüljön a proci borda. A világoskék blokk a RAM-ok oldalról (a magasságuk szemléltetése miatt). Jelen pillanatban egy Thermalright True Spirit 90 Directet látok alkalmasnak arra, hogy beférjen a csőbe ilyen elrendezésben és kényelmesen átnyúljon a RAM-ok fölött.

    Kérdés, hogy van-e ennél jobb CPU-borda? :) Hozzáteszem, elég sok más hűtő vázlati képét megpróbáltam már beilleszteni ide, de egyelőre ez tűnik a legkényelmesebbnek.

Új hozzászólás Aktív témák