Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz macilaci78 #61732 üzenetére

    Én csak annyit irtam Iminek, hogy a régi építésű épületből nem venném ki a gerendákat inkább mert ki tudja milyen eredménye lehet később ( ha nem is abban a pillanatban) Erre a nagyon hozzáértő fórumtárs ( akit egyébként meg sem szólítottam) szükségét érezte kifejteni hogy én ne kezdjek építkezni, meg ne adjak tanácsokat .stb stb .Nem adtam.., leírtam a véleményem, amiből baj biztos nem lehet. Ellentétben vele, aki arra bátorít mást, hogy simán bonthat, anélkül hogy látta volna az épületet, felmérte volna, tájékozódott volna az épület állagáról , állapotáról, látott volna előzetesen bármit róla stb.
    Épp pár hete volt az ertéel híradóban hogy a csávó elkezdte bontani, átalakítgatni a régi házat, ami aztán pár hét mulva maga alá temette a kislányát, aki meg is halt :(
    mindenki eldöntheti, ki oszt felelőtlen tanácsokat.
    Nyilván én úgy születtem hogy az anyám kitolt és egyből két házat önállóan kiviteleztem, meg a tervező is aláírta egyből felelős kivitelezőkét, anélkül hogy látta volna, korábban mik mentek ki a kezem alól. Hát nem.., csak nem éreztem szükségét hogy bizonygassam a szakmai előéletem , mert minek, kinek? ( most sem érzem)
    Eleve szükségtelen volt engem megszólítani is ebben, elég lett volna kultúráltan (Iminek) kifejteni, hogy figyelj nekem más a véleményem stb..
    részemről befejeztem( már előbb is be akartam , azért irtam mindössze fél sort csak) de figyeld meg, biztosan jön majd reflektálás :D
    részemtől elengedtem a témát

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák