Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz abridabri #82259 üzenetére

    Gondolom hátulról majd raksz bele 2 db nagyobb átmérőjű "kéményt", az egyik a levegő beáramlás, a másik a kiáramlás, olyan irányba hogy ne hallatszódjanak a zavaró zajok.

    Csak aláírni tudom a többiek felvetését, ha csappantyúkra vagy mágneses cuccra akarod bízni a tömeg tartást is, egyszerűen borzalmas eredményt kapsz. Egyik helyszínünkön a villanyszerelés után a bútorasztalosnak minden egyes ilyen előlapot újra kellett szerelnie. Egyszerűen nem lehetett úgy leszedni az előlapokat hogy ne sérüljenek a csappantyúk furatai, de a megrendelő láthatatlan led tápegység szerelést akart a bútorok aljára, így mindenképp ezek mögött kellett a szerelni.

    Ha tényleg van saját tömege, akkor mindenképp a saját alját használnám a tömeg elviselésére, felül csak 1-1 csappantyúval és belülről "ajtólánccal", hogy kinyitáskor ne essen rád.
    Esetleg alul a bútorlap oldalába érdemes 1-1 kis hornyot rakni, amivel a szekrény aljába valami alakos elemmel tudod biztosítani hogy ki-be helyezéskor legyen egy alap pozícionálás, persze ne legyen passzentos, éppen csak akadályozásra kell.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák