Új hozzászólás Aktív témák

  • chop

    őstag

    válasz Freiherr #9160 üzenetére

    Isten ments, nem relativizalom, sot, en voltam a legjobban beszarva az eset utan.

    Mint minden balesethez, ehhez is tobb tenyezo jarult hozza, kezdve azzal, hogy elozo nappal (mivel ugye esti felrakok voltak, ejjel kellett menni) szinte semmit nem tudtam aludni , ezert rohadt regota voltam ebren (habar ejjel, menetkozben aludtam az also agyon nagyjabol 1 orat, de oda is be volt baszva minden loger, egyaltalan nem lehetett elferni), folytatva azzal, hogy a tortenet reggel fel 9-kor, totalis csucsban tortent, kocsik mindenhol, a faradtsag miatt keson vettem eszre, ha fekezek, akkor valoszinuleg meg nagyobb galibat okozok, vegul pedig a legnagyobb problemat jelenleg szamomra a szerelveny szelessege okozza, ami ugye faradtan hatvanyozottan nehezebb.

    Ilyen dolgok miatt irtam korabban, hogy azzal, hogy szejjel hajtanak, hibara kenyszeritenek, es orulok, hogy ilyen olcson megusztam, mert igen, ha kiszakad az ajto, neadj'isten kirepul a csavo, akkor joval nagyobb baj is tortenhetett volna. Igen, en az alvasra, pihenesre eleg allergias vagyok, nyugalomban tudok aludni, nem pedig ugy, hogy egyreszt nappal van, meleg van a felso agyon, zug a klima, csorompol a szomszed, nem ferek el, zorog a tag alul, stb. Ez egyszeruen nekem mar sok volt es egyaltalan nem gondolom, hogy emiatt en vagyok az UFO, a normalis emberek, soteteben, csendben, megfelelo meretu fekhelyen es megfelelo homersekletu helysegben alszanak. Az, hogy menetkozben fetrengesz a felso agyon, jon egy bukkano, emiatt nekivagodsz a hatso falnak, hat, errol senki ne akarjon meggyozni, hogy igy normalisan lehet aludni, mert lofszt. Alkalmazkodik az ember, de azert minden tenyezo ne legyen mar szar.)

    Viszont tartom, hogy arra nem lehet felkeszulni, hogy egy idiota veszvillogo, haromszog, minden nelkul megall a leallosavban es radnyitja az ajtot. Ehhez idiota romannak kell lenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák