-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz BlacKSouL #966 üzenetére
Alakulok.
A kávé már a géphez és a kávéhoz képest kifejezetten jó, a krém cirmostigris, szép barnásdrapp, stabil, kanalazható és visszaterülő.
A tejhab viszont minden alkalommal más És sokszor túlkeményedik. A habosító műanyag rátét meg kezd menettelenné válni, elég gáz hogy műanyag menetes. De ha eltalálom akkor abszolút cukormentesen fogyasztható vidám ízű a cappuccino is. A latte arttól meg nagyon távol vagyunk egyelőre, de tölgyfalevelet bármikor tudok csinálni ráAláírás (nem kötelező megadni)
-
Katsu
aktív tag
válasz BlacKSouL #966 üzenetére
Szia,
Szerintem az 1 adagos szűrőt ne használd. Azt inkább a POD-hoz adták. Az sima kávéval nekem is csak bajt okozott. Én mindig a dupla szűrőt használom és azt töltöm félig vagy tele. Mikor mennyire van szükség.
Nekem már egészen jól megy a tej habosítása. Egyszer egyszer már öntök falevelet, de általában összefolyik az erezete és egy tömör fára hasonlít inkább. :-)
És én is a Milano-t használom, amíg nem lesz darálóm, illetve amíg tanulok.
További jó húzásokat!Üdv: Katsu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mozilla Firefox
- Kés topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Még több embert rúgott ki a Tesla
- Politika
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elon Musk robottaxikat ígért Kínának
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen