Új hozzászólás Aktív témák

  • tzimash

    őstag

    válasz Essejó #421 üzenetére

    Megvolt a seasoning. A 200 fokot nem sikerült elérni vele. A 110-et 20-25 perc alatt érte el, ott résnyire zártam a beömlőket, még egy kicsit melegedett de kb 120-nál megállt, élesben majd 100 után kicsivel zárom. Egy negyed órát stagnált, aztán újra adtam neki levegőt, de max 190-195-re melegedett, így ment egy másfél órát kb. Lehet a két db 5/4-es beömlő kevés lenne?

    Viszont a hordó belseje és a tető szép fényes fekete lett, remélem ez volt a cél :D
    Kivéve az alja és a tetején egy kb. 2-3 centis sávban, itt úgy néz ki nem volt meg a kellő hőmérséklet. Ill. a tetejénél lehet ott rásimul fedele azért nem lett fekete.

    lemmy71:

    Lehet tényleg sűrű lenne a 8mm-es rés. Majd rakosgatom előtte egymás mellé, hogyan mutat.
    Viszont a hajlítással bajban leszek, nincs még egy hordóm... meg kb semmim, amin lehetne hajlítani. Hülyén nézne ki ha nem lenne pereme? :) alulról ilyen keresztvasakkal erősíteném meg, plusz ahol megtámaszkodik a konzolokon, oda valami fület hegesztenék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák