Új hozzászólás Aktív témák

  • gu007

    aktív tag

    Szén eléggé vegyes. Vannak nagyobb darabok meg egész aprók is. Talán nem poros. Jobbnak gondoltam ha már menő bbq helyeken is ilyennel sütnek. Alma füstölő fát használtam, ami hatékonyan működött. Az ajtót elmatekoltam de valószínűleg így marad. Ezt a szezont kihúzom ezzel a sütővel (télen nem hiszem, hogy sütök benne) és jövőre ha minden jól megy akkor szekrény szmóker. Majd ha kirepültek a fecskék akkor el is tudom kezdeni építeni. Sajnos ez kicsi lett. Szerintem kettő oldalas nem fér bele még állítva sem. Meg a kazán is nagyon belóg a sütőtérbe és nagy a hőmérséklet különbség a két vége között.
    Húst nem tettem jeges vízbe. Estétől másnap délutánig hűtőben volt és ázott a sós vízben.
    Első hozzászólásban lévő leírást én is elolvastam. Többször is. De valahogy ez az ajtó állt össze a fejemben.

Új hozzászólás Aktív témák