Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    Topikgazda

    válasz gu007 #878 üzenetére

    Ha nem olyan titkos a terv akkor szívesen belekukkantanék ;] Igen egy kicsit megtévesztő volt a lenem vágott láb de így könnyebb volt beállítani a vízszintet, egyedül voltam ez volt a legegyszerűbb megoldás :DDD Én nem nagyon vagyis most leálltam van más elfoglaltság, most így néz ki kép1 kép2 de lehet hogy összedobom a rácsot és akkor már grillezni lehet benne :DDD Nekem az a fatüzelésű franklin offset izgatja a fantáziámat de nagyon :D
    Őt óra és nem sült meg az oldalas, kicsi volt a hő vagy mi volt a gond :F De majd idővel jobban megy az majd ha alaposan ki tapasztalod a smokeredet. Az meg hogy mindent profin megtudj sütni, ahhoz éjjel nappal csak ezzel kellene foglalkoznod. Én megmondom az őszintét, igazából csak oldalast szeretnék füstölni és tarját grillezni ha ezek jól mennek a ""mozdonyban" akkor elégedett leszek magammal :DDD
    Nézegettem meg olvasgattam a márkaséftől is egy keveset, az igazi texasi bordát vagy az egyben sült tarját simán kicsomagolják a bolti papírból kicsit lemossák és sózzák borsozzák és már megy is a füstölőbe. Semmi egy éjszakás áztatás és stb.

    ui. nézegettem natur briketteket, nem is tudtam hogy rengeteg változó égési idővel vannak a piacon és külön van a kamadó féle is. A cirka 4 - 6 órás égési idő már jó lenne nekünk a smókerbe szerintem, majd dobok róla infót ha érdekel, igaz angol nyelvű de legalább egy kicsit képben lesz ez a téma is :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák