-
Fototrend
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Ha nem olyan titkos a terv akkor szívesen belekukkantanék Igen egy kicsit megtévesztő volt a lenem vágott láb de így könnyebb volt beállítani a vízszintet, egyedül voltam ez volt a legegyszerűbb megoldás Én nem nagyon vagyis most leálltam van más elfoglaltság, most így néz ki kép1 kép2 de lehet hogy összedobom a rácsot és akkor már grillezni lehet benne Nekem az a fatüzelésű franklin offset izgatja a fantáziámat de nagyon
Őt óra és nem sült meg az oldalas, kicsi volt a hő vagy mi volt a gond De majd idővel jobban megy az majd ha alaposan ki tapasztalod a smokeredet. Az meg hogy mindent profin megtudj sütni, ahhoz éjjel nappal csak ezzel kellene foglalkoznod. Én megmondom az őszintét, igazából csak oldalast szeretnék füstölni és tarját grillezni ha ezek jól mennek a ""mozdonyban" akkor elégedett leszek magammal
Nézegettem meg olvasgattam a márkaséftől is egy keveset, az igazi texasi bordát vagy az egyben sült tarját simán kicsomagolják a bolti papírból kicsit lemossák és sózzák borsozzák és már megy is a füstölőbe. Semmi egy éjszakás áztatás és stb.ui. nézegettem natur briketteket, nem is tudtam hogy rengeteg változó égési idővel vannak a piacon és külön van a kamadó féle is. A cirka 4 - 6 órás égési idő már jó lenne nekünk a smókerbe szerintem, majd dobok róla infót ha érdekel, igaz angol nyelvű de legalább egy kicsit képben lesz ez a téma is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Projektor topic
- iPhone topik
- Súlyos adatvédelmi botrányba kerülhet a ChatGPT az EU-ban
- Az USA nem akarja visszafogni Kína növekedését
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...