Új hozzászólás Aktív témák

  • hurjup

    csendes tag

    Asszonynak (50 kilo, poszt covid, 250m hatotav sikon) impulzusbol vettem egy palcikarollert hatotavnovelonek (1.2km egy viszonylatra a rekord eddig, hogy extrapolalhato legyen mire kell). A suly volt az elsodleges szempont, az hibatlan. Az utobbi 100 bejegyzesben aktivan ekezett aovo "egy masik" klonja (bogist m1 elite) jott epp szembe, laikuskent azt vettem, hiszen ugyis mind ugyanazt tudja, mert ugyanaz a vas mas matricaval. Nos, nem igy van, ennek az appjat valoszinuleg egy csimpanz irta. Ellenben kiderult hogy az aovo a menet kozben feltart igenyeket is tudja (gyorsulas es lassulas hangolasa, max limit, firmware update, talan meg a setalo modot is; egyeb nemigen kell).
    Kerdesek. Sok kerdes: Ezek kozott a klonok kozott lehet atjarhatosag? Ha felbontom es megnezem milyen kontroller van benne, mukodhet egy aovora atflasheles akar hazilag (sokat gyurmaztam oviban, talan ez is menne)? Vagy kerdezzek meg par rolleres szervizt ahol halomban allnak a kettetort :) aovo-k, mennyiert vagnak hozzam egy vezerlot? Van valakinek helyismerete, melyik szervizekkel erdemes probalkoznom? Vagy otlet technikai forumra?
    (Meg mielott ize: Ez a poszt a kalandos megoldasrol szol, nem a "buktaval eladom es veszek egy masikat"-rol. ...ami valoszinuleg a konnyebb es olcsobb megoldas.)

Új hozzászólás Aktív témák