Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz ubyegon2 #16801 üzenetére

    Volt már, hogy nyomtatásnál vagy valaminél nem ment valami Linux alatt, és szorított egy határidő, hogy azonnal kellett nyomtatni, meg postára rohanni vele. Ilyenkor nagyon hasznos volt, hogy beröffent a Nyílászárók Tíz, és azonnal ment a dolog. Linux alatt is ment volna, ha lett volna néhány extra órám, de az akkor épp nem volt. Egyébként ha megnyugtat, most karácsonyi szabadságon nem az Arch, hanem a Win10 helyére megy fel a Gentoo. Ideiglenesen, mert a Win10-et is újra akartam telepíteni, úgyhogy nem sajnálom bedarálni a Win10 telepítést, úgyis 2-3 havonta egyszer bootoltam be, meg frissíteni kellene, meg stb..

    Ja, SSD-s topikokban van néhány fura arc. Első SSD-jükből indultak ki, meg az elavult cikkekből, amit valahol olvastak. Meg nem ért hozzá, azért jön eleve a topikban, de erre elkezd okoskodni, hogy ő akkor is jobban tudja.

    Most ez a gyerek is, aki vitatkozik, hogy nála megy a Win10 legacy MBR boot NVMe SSD-n. Persze csak engem erősít meg, mert még ő előtte írtam, hogy néhány lappal és spéci SSD-vel összejöhet, de ez kivétel, és nem fő szabály. Erre erősködik, hogy de, hogy ha nála megy, akkor Kisguczy Illéséknél is fog. Mert a kristyálgömbje megjósolta. Ez ilyen. Már fel sem húzom magam rajta, megszoktam.

    Látom téged meg egy jogászkodó arc szopat ott, hogy a használt terméknél el lehet adni minden szart szerinte felelősség nélkül és nem kell felhívni semmire a vásárló figyelmét. Mert használt, meg magánember adja el.

Új hozzászólás Aktív témák