Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz F34R #16839 üzenetére

    Oksa, ki fogom próbálni keywords-nél a **-ot. Ezt még nem próbáltam, csak az ~amd64-et, arra még elég régi csomagverziókat hoz fel.

    Ami a SwayWM-ről átváltást illeti. Lehet nem váltok vissza Openboxra. Az a baj, hogy a X.org lomha, és nem csak Openboxon. Próbálom megoldani a hiányzó feature-öket Sway alatt inkább, mert amúgy tetszik a Wayland. A teljes képernyőről váltást már részben megoldottam hetekkel ezelőtt, Alt+Tab-ra bedrótozva automatikusan kiveszi az alkalmazást teljes képernyőről és úgy vált. Ezt majd kiegészítem, hogy floating layout-os progit is vegyen ki ebből a módból. Az Alt+Tab közbeni ablaklistát meg úgy pótlom szerintem, hogy leküldöm az összes alkalmazást tiling módba, úgy látszik minden ami fut, amikor átváltottam rá, akkor meg vissza monocle módra, ez egyben meg fogja oldani a teljes képernyős videóról váltást is, meg a floating módos ablakok között váltást is.

    Esetleg a floating only progikat meg a teljes képernyős böngészőt automatice átküldetem egy új virtuális asztalra, ahonnan lehet váltani másra.

Új hozzászólás Aktív témák