Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz Frawly #16971 üzenetére

    Nem figyeltél a lényegre, vagy én fogalmaztam rosszul. Akkor menjünk vissza az időben x. évet. Jé, jött egy _új_kernel_, tegyük fel gyorsan. Jé szar lett tőle a rendszer. Akkor miért jobb az újabb ha adott esetben dokumentáltan elqrja a rendszert, és 3 éven át nem javítják.
    Nem egy egzotikus chipset volt akkoriban az a 945 hogy a kutya ne foglalkozzon vele, oszt mégis éveket kellett várni a javítására.

    Nem, nincs itt semmilyen disztró készítőire várás.

    Nincs hát... A fenti példa is mutatja mennyire nincs. Amúgy meg felesleges lovagolni a megfogalmazáson, hogy az a valaki most éppen egy disztró készítő, vagy csomag karbantartó. Hip-hop hogy el telt az a 3 év :W

    Nem érted a mondanivalómat. Mindegy hogy egy csomagot töltök le vagy a forráskódot fordítom, ha az eredmény ugyanolyan szar marad. Mivel nem megy a programozás, nem tudom mi mivel hogyan van összedrótozva, esélyem sincs kijavítani, egyet tudok csinálni: várni

    Itt van pl. az Ubuntu-s CAPSlock problémám. Azóta is ott van hagyva mint eb a szaharát. Ez is meg fog élni jó pár évet, míg a végén lezárják azzal, hogy a bejelentéshez használt verzió támogatása megszűnt.

    [ Szerkesztve ]

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák