Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz ubyegon2 #18216 üzenetére

    Ez az, hogy ezek mindegyike logikus, linuxmint.hu is megerősít, csak neked tűnnek ezek a dolgok morbidnak, mert nem gondolod végig normálisan, megint szűk látókörű vagy, csak a mostból tudsz kiindulni meg a saját igényeidből.

    Pont ez az, az LMDE majd egy évtizedes. Az Ubuntu igaz akkor már ismert volt, akkor feltört a nagyok közé, de még nem lehetett látni, hogy hirtelen nem ül-e le mégis a hájpja, mert még relatíve friss volt, kb. 6 kiadást élt meg még csak akkor, így mégis csak egy fiatal disztrónak számított, ami hirtelen jött. Jó, nem ült le 10 év múltán sem a hájpja, de ez nem azt jelenti, hogy örökéletű lesz. Vagy nem húz be valami olyan ’ci húzást, ami miatt Mintéknek dobnia kell elvi okokból. Épp ezért aki fejleszt, próbál jövőtálló lenni. Maradjunk abban, hogy nem azért fejlesztik az LMDE-t párhuzamosan, mert unatkoznak meg sok szabadidejük van. Ami neked baromságnak tűnik, az nem biztos, hogy az, csak te nem érted. Ahogy nem értetted múltkor, hogy mire jó Ubuntuból a Cinnamon kiadás, meg miért szopatják magukat emberek minimalista megoldással, mikor 16 giga RAM-ba minden belefér, meg a Cinmanónak elég. Nem kéne kritizálnod olyan dolgokat, amiket nem látsz át.

    Ezzel nem azt mondom, hogy az Ubuntu mindenképp eltűnik holnapra, mert nem valószínű, de sose tudod mit hoz a jövő, mire kell készülni. Ezek a hosszabb távú stratégiai megoldások pont erről szólnak. Négy hónapja még azt sem láttuk, hogy globális koronanyavaja lesz komplett világvégével és világgazdasági válságot vonva maga után, és két szempillantás alatt már itt is volt az egész cirkusz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák