Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Frawly #18217 üzenetére

    Ez az, hogy ezek mindegyike logikus, linuxmint.hu is megerősít

    Ha Te mondod, készséggel elfogadom, legfeljebb megkérdem szerényen, most mire gondolsz? Mert néha azt írod, hogy annyira kis csapat a Mint, hogy azért nem tudnak időben megcsinálni dolgokat, néha meg kiderül, hogy 10 éve még előrelátóan másik alapon is fejlesztenek. Olyant is említettél már, hogy gyakorlatilag csak ez a Lefebre ember a Mint csapata. Miközben Mint-tel szerelt gépeket is forgalmaznak és önálló DE-t is fejlesztenek. ;] (utóbbi mondatot nem Te írtad, ebből kifolyólag tény)

    A linuxmint.hu is megerősíti.....na erről az jut eszembe, mikor ott is aktív voltam és az akkor még remek SSD-s blogomat felraktam oda is. A főszaki kapásból úgy betámadta, hogy milyen marhaságokat írkálok én, aztán pár hsz váltás után írta, hogy tulajdonképpen még sosem használt SSD-t, de majd biztosan fog venni.

    Nem kéne kritizálnod olyan dolgokat, amiket nem látsz át.

    Nem látom át? Én, a Látóasszonyok topikjának oszlopos tagja? :Y Amit nem mindig látok, az a novellisztikus hozzászólásaid lényege, de ezt szerintem nagyon kevesen hánynák a szememre.

    Ezek a hosszabb távú stratégiai megoldások pont erről szólnak. Négy hónapja még azt sem láttuk, hogy globális koronanyavaja lesz komplett világvégével

    Ja igaz, így már mindjárt érthető miért van az LMDE 4! Hát ezért is csípem én a Mint-et ennyire, most kiderült, hogy ők is látóasszonyok! :K Csak az a baj, hogy már 10 éve látják, hogy az Ubuntu megszűnik és.....

    Szakértsél még nekünk ilyen kis színes szösszeneteket, feldobják az ember napját. :R

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 860 EVO 1TB SSD 30eft 6,7TB írás még garis

Új hozzászólás Aktív témák