Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz Frawly #18416 üzenetére

    Ha úgy tennék ahogy mondod, folyamatosan disztróhopperkednék mert maximalista lévén semmi sem lenne elég jó.
    De nem teszek így, nem keresem már a szent grált, mert amiről te álmodozol, az valójában nem is létezik. Valamilyen kompromisszum az összes disztróban lesz, bárhova mész.

    Igen, debianéknál meghülyültek, vagy ki tudja mi történt, de már nem olyan jó mint régen volt. Viszont egyelőre még nem tartunk ott és nincs akkora gáz, hogy debian alapú disztróra nem érdemes építeni. Én nem hajtom mindenből a legfrissebb programverziót, böngészőből úgyis jön, ha meg valamiből tényleg kéne, akkor felrakom forrásból, legrosszabb esetben valamilyen .deb csomag biztos lesz, vagy valami más githubon.

    MX-szel meg úgy vagyok, hogy ja, tele volt szeméttel, de ki lehet belőle szedni ami nem kell. Ha meg ottmarad valami nem kellő tizenpár vagy akár 50 csomag, nem érdekel, ha a párszáz megával több hely foglalt, mint indokolt volna, úgy, hogy a 120-as SSD-ből még van közel 100 giga szabad hely (van egy rakás steam cucc telepítve), elfér, nem fog emiatt előbb lehalni a hardver.
    i3-at felhúztam, megvan 80 helyen az összes minden konfigom backupolva mindenféle adattárolón, ha kell visszateszem, nem fogok már hegesztgetni, az időm ennél sokkal fontosabb.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák