Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Apollyon #19529 üzenetére

    Ja, akkor érthető, a T-s proci valami alacsony feszes változat, 35W-ra csökkentett TDP-vel, meg alacsonyabb frekikkel, kvázi egy mobilproci-szerűség, az persze, hogy nem nagyon fog melegedni. Mondjuk GTA5-höz kiváló, de pl. Crisis pocsék optimalizáció, és egyszálúság okán a nagy frekis procikat szereti, bár azért lehet elviszi játszhatóra ez a proci. Szóval vannak játékok, amik az alacsony frekit nem nagyon szeretik, pl. Far Cry újabb részei.

    Bill, egér mindegy, amíg neked jó. Nekem drágább mechanikus van (HyperX Alloy Cherry MX Brown), de csak azért ezt vettem, mert olcsón hozzájutottam, Amazonra küldték vissza, és fél áron megkaptam, mint nyitott dobozos terméket. Egérben viszont nekem is egy olcsó, alap, Logitech M90 van, normál optikai, USB-s, 1000 DPI-s egér, semmi gamer, meg RGB, meg 100 gomb, meg lézer, meg spéci egérpad, fa asztalon használom. Nekem bejön, az egértopikban leszóltak érte, hogy igénytelen vagyok. Laptophoz is ilyet használok, mert minden felületen jól megy, még lepedőn is, üvegen, bármilyen felületen, nem válogat.

    @F34R: 100%-ra egyik GTA-t se könnyű kivinni, mert hosszúak. De a GTA1-2 kivételével eddig az összes PC-re megjelent részt (mínusz a DLC-k) kivittem 100%-ra, ez nálam hagyomány. A fő sztori végén sose állok meg, az összes mellékküldi, gyűjthető/teljesíthető biz-baszok, ugratók, stb., mindet megcsinálom, amíg a stat 100%-ot nem mutat és meg nem kapom érte a jutalmat.

    Még a legegyszerűbb a GTA4-et lett volna kivinni, de a galambok beszivattak nagyon, az egyik a templom tetején, a másik egy híd talapzatának a tetején, még sniperrel is nehéz volt őket leszedni, annyira aprónak látszanak és annyira beleolvadtak a környezetükbe, hogy többször is elsiklottam felettük, vagyis a templomosat leszedtem (később úgy voltam vele, hogy az megvolt), de valami mentési hiba miatt nem mentette el. Így vagy 4× végig kellett mennem az összes galambon, mire mind meglett, már majdnem feladtam. Meg a Stranger-ek között 2 beszivatott, hogy csak egy bizonyos napszakban elérhetők, ezért sokáig nem találtam őket, de nem jelentettek azért akkora gondot, a többi része a játéknak relatíve egyszerűen teljesíthető volt. Azt tudom, hogy a GTA5 hosszabb.

    Ami eddig bajom van a GTA5-tel, hogy túl könnyű, eddig 1 küldi kivételével mind sikerült elsőre (az az 1 is majdnem sikerült, másodszorra simán meglett), nem kihívás, meg a játékmenet elég kötött, eddig csak eléggé sorban lehet csinálni a küldetéseket, ott sem lehet nagyon egyénieskedni, és küldetések között sincs még mit nagyon csinálni, igaz eléggé az elején vagyok, valami 8-10%, vagy ilyesmi. Az átvezető jelenetek is túl hosszúak, a küldetéseknek túl nagy %-át teszik ki, lényegében mintha egy sok órás mozit néznél, amibe néha szólhatnál bele kicsit interaktív módon. Magyarán az arányokat tolták el benne, de ezt leszámítva nagyon jól meg van csinálva. Hihetetlen, hogy már 6 éves játék, jó, PC-re 5 éve jött ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák