Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    válasz lemmy71 #3047 üzenetére

    Sok a legenda meg a ferdítés... De egyszerű logika mentén haladva látható, hogy miket kell betartani. Nem is ezzel van a baj. Mert a nagy része tudja mit kéne tenni. Én inkább ott látom a problémát, hogy amikor ki kell fizetni, akkor már kevésbé van meg a hajlandóság... Olyan dolgokon akarnak sokszor spórolni, hogy nem értem... És ez még az a rész, ahol van választás, hogy nem kötelező szervizbe menni, mert kis kézügyesség, kis segítség és meg van oldva.

    Én is mindig előmelegítem a motort. Ha nem is várom meg, hogy beálljon a vízhőfok de legalább induljon el a mutató. Hidegen a legnagyobb a kopás... Inkább várok kicsit. És utána sem forgatom max 2-2,5k. Ha viszont már bemelegedett akkor városon belül is simán 2,5-4k között szabadon ahogy a helyzet megkívánja... 232k van benne és jól van a motor. Olajat nem eszi.

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák