Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoo123

    senior tag

    válasz Erdei88 #8418 üzenetére

    "Mellesleg, ha egyértelmű a hiba, akkor miért kell bárkit is bármire kényszeríteni?
    Ha teszt gépben hibátlan, nem melegszik akkor a kártyának nincs baja. Hogy kell ezt elképzelni, hogy nem akarták gariztatni?"

    Ha teszem azt kint az asztalon mérnek és úgy nem hibázik viszont házba rakva magasabb a hőfok és ott meg igen, akkor elhiszem hogy jó csak épp nálam mégis szar érted...

    Ettől függetlenül meg lehet oldani, ahogy azthiszem Habugi kolléga csinálta: a vidkari hátlapját lehet ventivel hűteni és akkor talán nem melegszik túl és nem hibázik, de egy új, garanciális kártyánál hagy ne keljen ilyeneket csinálni a stabil hibátlan működés biztosítására.

    Tegyük fel hogy lenyeled a békát , néhány plusz ventivel megtámogatva jól működik, majd 1-2 év múlva de még garanciaidőn belül el akarod adni. Hogy magyarázod meg a vevőnek hogy "déhá' jó ez a kártya, csak azé' csíkoz me' melege van, oszt télen jó lesz az meglássa" :DD

    Röviden összefoglalva: A pi..áját szétrúgni annak a balf...nak aki így piacra dobta ezt a konstrukciót hűtetlen VRAM-al, -1,6V-os emelt fesszel- amikor a gyári specifikációba világosan benne van hogy a VRAM csippek üzemi hőfoka MAXIMUM 85 fok!

    [ Szerkesztve ]

    ''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''

Új hozzászólás Aktív témák