Új hozzászólás Aktív témák

  • dragonfx

    veterán

    Na akkor it pár dolgot helyre kellt enni.

    Egy astra bármilyen új is, faxa optikás sosem lesz presztíztsautó, mivel rengeteg van belőle, ugymond bárkinek lehet, és ebben nem csak az ár befolyásoló, hisz lásd presztízsautót szerezhetsz millió alatt is ha veszel egy enyémhez hasonló bimmert, míg hiába veszel 4é egy astrát az sosem lesz pesztízs kategória. A márka múltja, kötvéleményben való megítélése, hírneve az ami presztízst ad egy autónak.

    A porsche 911 ugyanolyen pesztízs mint az S klassz merci csak kiki másképpen szemléli, hiába lehet már 20é porschét kapni míg van 40é is S klassz merci nálam a porsche mindig előrébb lesza ranglétrán mint bármilyen mercedes. Lehet akár szó boxster vs sl55 amgről nekem a boxster ''ér '' mégha értékebn nem si így van.Mert a pajzsemblémásokból sokkal kevesebb van sokkal egyedibb feltünőbb vagy vele, tom speciel ez az amg mercire is igaz, de őrá valahogy kicsit más szabály vonatkozik, nem olyna ''értelemben'' vett presztízs mint egy porsche. A phaeton presztízsautó, mert a márka csúcsa hamár azt kimondom 5.0 presztízsé tszi hisz keveseknek van ilyenje, meg maga za autó mérete, aki meg összetéveszti a passattal az egy luzer, max. a kocsikhoz való nemrtéséről teszi tanúbizonyságot.Egymás mellé téve a két autót sírnaka különbségek.A accord tényleg nem presztízsautó, mert sok van belőle, vaami olyasmia besorolása mint a passatnak, mégha tudjuk is hogy ne említsük egy lapon őket mert a japán verda szebb, jobb is.Tán ha lenne accord long verzió 4.0 mocival vagy 5.0ával az presztízzsé tenné. Az a8 presztízsautó, az a4 nem, az a6 határ, kb olyan mint egy accord besorolása.
    Ezekre nincs értelmes magyarázat kiki mást mást lát presztízsnek.pl aston martin rolly royce is prsztízs visznt nekem az ''ő'' prsztízsségük enm szimpatikus, nem tetszik nem szívesen viselném az általuk keletklezett társadalmi besorolást, így ebben esetben sokkal szívesebb ülnék helyettük egy igen egy porschéban, lamboba, ferrariban, bmwben.....


    [Szerkesztve]

    "Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Új hozzászólás Aktív témák