Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz lorcsi #17684 üzenetére

    de nem ám...
    mert a termetes néni foglalta a helyet az egyik sorban álló autónak.
    az astrás meg szépen gurult rá, már majdnem neki ment, centiken múlott, a termetes néni meg dacolt, mindenki őket nézte, nagyon durva arcokat vágott mindkettő.. a jobbik matricás néni meg az autóból magyarázott a dudálóknak, hogy nem engedik parkolni.. a sorban álló idős bácsinál meg elszakadt a cérna, kiszáltt és odament, hogy húzzon már el a rektekbe a termetes néni, mert száz autó vár a sorba és nem tudnak tovább menni.. termetes néni továbbra se ment sehova, jobbik matricás néni meg továbbra is elakarta ütni termetes nénit. a mazda6 meg vészvillogózott, esze ágában se volt előrébb gurulni, hogy legalább ki lehessen őket kerülni, túl jó volt a műsor, inkább ő is azt nézte..
    na szóval idős bácsi elkapja termetes nénit a karjánál, hogy menjen arrébb, dulakodás ezerrel, jobbik matricás néni meg majdnem elüt mindkettőt.. erre jött futva a farmer szerkós panel csajszi, hogy megvédje termetes nénit, ketten ütlegelik idős bácsit, akinek a fejéről is leverik a szemüveget, ököllel ütik a fejét, mindkettőnek vörös a feje, LOL az egész.. majd idős bácsi megszeppen, látja, hogy totál reménytelen a helyzet, visszamegyk az autójához, közben nézi a szemüvegét, hogy hol tört el. termetes néni odamegy jobbik matricás nénihez és elkezd üvöltözni vele ablakon keresztül, már várom a második kört, de elmarad.. termetes néni a helyén marad, jobbik matricás néni feladja, majd beparkol máshova.
    én röhögök meg csóválom a fejem, majd leparkolok az utolsó szabad parkolóba, ahova senki sem akart beparkolni, mert nem látták a nagy észosztásban.
    annyira tipikus kisemberek harca volt.. kár hogy nem videokamerás telóm van.. :)

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák