Új hozzászólás Aktív témák

  • #25954560

    törölt tag

    válasz dragonfx #2047 üzenetére

    dragon, Bubu:
    azert a jobbratartasi kotelezettseg nem vicc :) en vasarnap jottem haza ~600km-t es feltuno volt h a horvatoknal betartjak (tehat mindenki szepen a jobb savban es ha eloz, akkor beljebbkuszik) itthon meg a harom savoson tipikusan a kozepsoben 90-110 es a belsoben ~130, amig a legkulso ures. a szabaly nem az, hogy ha tudsz a megengedett max-szal menni, akkor menj legbelul :)
    en beertem vki moge, aki gurult 130-at, vartam kenyelmesen, nem masztam ra, de nem vette eszre magat. beljebb huztam h lassa a fenyeimet, meg mindig semmi. ket perc utan mar villantottam egyet. semmi. vegul kellett folyamatosan villognom h engedjen mar el. pedig a jobb sav soxor volt tok ures, o megis ott maradt. sztem azert harom perc alatt igazan eszrevehetne h vki menne nala gyorsabban. nem mertem jobbrol kikerulni, mert feltem h amint megprobalom, neki pont eszebe jut savot valtani es amilyen vakeger, ott sem latott volna.
    ha en feledkezem belul a legbelsoben es vki mogem er akit visszafogok, bizony en intek neki h 'bocs haver' mert ha egyszer van hely a jobbso savban is, miert nem megyek ott? az ilyen 'majdenjolmegleckeztetem'-mel en sem ertek egyet, teljesen feleslegesnek es feleslegesen veszelyesnek tartom.

Új hozzászólás Aktív témák