Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz Lauda #29999 üzenetére

    Nem a fenét nem. sokat csala kép rossz szögből fotóztam. Gyalogosoknak egy ~80centis résen kellett ki-be laviroznia a kocsi orra és a korlát között. A bmw seggénél még annyi hely sem volt mint elől mert ott is van egy korlát és a bevásárlókocsik is ott figyelnek. Tolj fel ott egy biciklit a tárolóhoz vagy gyere le két teli szatyorral azon az alig fél méteres résen. A lépcső eleve szar. Szétfagyott, össze vissza van töredezve. Öklömnyi darabok hiányoznak belőle nem léphetsz akárhova. Ez meg odaáll keresztbe nehogy már el lehessen férni mellette. Igen. A 206 is szar helyen áll. Nem akadályoz senkit? Pár utcányira onnan van egy rehab intézet. Sok kerekesszékes és tolószékes ember jár oda vásárolni. Most épp nem volt egy sem. ÉS? Számit ez bármit is? Ne legyen paraszt ne álljon oda. Ott az üres parkoló lebetonozva a sarkon. Álljon oda azért van. Közben FB-on kiderült mindenhol igy parkol a nő még a Nissan Micrájával is. Ő amolyan helyi látványosság. Utálom az ilyen seggfej embereket.

    (#30003) Beri: nyilván nem arra gondolok, hogy valami elmeháborodott szándékosan megrongálja ezzel tanitja móresre a renitens autóst. De ha egy 75éves öreglány megbillen azon a szar lépcsőn és véletlenül nekiveri a szatyrát/botját a kocsinak megszivja egy barom miatt.

    [ Szerkesztve ]

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák