Új hozzászólás Aktív témák

  • m3tr0

    senior tag

    Mai friss történet.

    Zamárdiból kifelé Keszthely irányába jövök, 4 sáv, út szélén tábla jelzi -útszűkület, építkezés stb.- vasút felújítás van.
    Haladok a belsőben mögöttem menetrend szerinti vonatpótló busz 50 m-re tőlem villog,hogy takarodjak mert ő siet...80-nál...de jön bele a seggembe, mondom nem fékezek meg ilyenek inkább elhúzok előle, gyorsítok 90-100 lemarad. Haladok 1 km-et nézem villog mögöttem, gyorsítok lemarad...majd Szántód előtt átmegy a külső sávba (ekkor jeleztem neki nemzetközi kézjelzéssel,hogy nem csak az övé az út) majd fékeztem a város táblánál 60 -ra ő elhúz mellettem én a lápákhoz tartva lassítok ő jobbra kanyarodik le a Rév felé de ekkor átjön direkt a belsőbe a fél busszal és úgy kanyarodik le...fékezek, dudálok..ő el jobbra én egyenesen.

    Mondom én ezt megnézem magamnak, ki ez aki ennyire siet. :DDD
    Nem gondoltam ,hogy pont a vasúti megállóhoz megy mert akkor még nem tudtam,hogy vonatpótló busz, és a vasúti megállóhelyre merőleges úton mentem oda autóval, megállok a kereszteződésben( T elágazás) jobbra kisívre tartok, ő a busszal éppen indult, én állok ő észrevesz elindul befordul nagy ívben mellém és miközben elkezd osztani az ablakon keresztül,hogy mit szórakozok az úton rám húzza a buszt és nekem jön.

    Mondom: Baszdmeg normális vagy?! Miért jössz nekem!
    Ő: Há mert nem férek el nem látod?
    Én: De azért nekem jönni nem kell..mondom hívom akkor a rendőröket jó?
    Ő: Nem mentem neked. Hívjad csak...

    Hátra tolatok 50 m-t, erre busz nagy gázzal elhajt. :W
    Persze,hogy látta,hogy nekem jött, a mellette álló kék zakós sofőr is látta és hallotta a koppanást,( A " Hopp hopp hopp! felkiáltásából egyértelmű volt.) Meg mindkettejük arckifejezéséből is.

    Rendőrséget kihívtam, lehelyszíneltek, busz rendszámát leadtam. :DDD
    Kár minimális,de van. Az ilyen minek megy sofőrnek ha ennyire gyenge idegileg?! :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák