Új hozzászólás Aktív témák

  • Moleman

    addikt

    válasz Nkboy #36049 üzenetére

    Én is ezt venném alapul. A kanyarodási szabály akkor szokott aktuális lenni, ha egymással szemben érkeznek az autósok, ott pedig a jobbra kanyarodó sosincs útban az egyenesen jövőnek.

    (#36039) razzorr
    Egyetértek, egy időben én is sokat bicikliztem a belvárosban, és nem egyszer volt biztonságosabb a járda és a zebra, mint az út. Persze vigyáztam a gyalogosokra, lassan mentem. Hülyeségnek tartom, hogy le kellene szállni, ha akarok, tudok öttel tekerni, ha meg leszállok, kétszer annyi helyet foglalok.
    Egyszer viszont csináltam én is hülyeséget, kb 6 éve az Ajtósi aluljáróból jöttem ki 30-cal, éjszaka. Jobbról jött egy Astra, betéptem az első féket és 1.5 méteren belül megálltam, persze a vázzal összegabalyodva, a földön, de még a zebra előtt. Az Astrás is ügyes volt, megállt a zebra előtt, akkor sem ütött volna el, ha nem tudok megállni. Nyilván én kértem bocsánatot, kedves volt, megállt megkérdezni, hogy mennyire törtem össze magam. :) Olcsón megúsztam, megérte az eset, azóta sokkal jobban figyelek az elsőbbségi helyzetekre, autóval is.

Új hozzászólás Aktív témák