Új hozzászólás Aktív témák

  • Solad

    őstag

    válasz negroo #37196 üzenetére

    Tudod az a gáz, hogy rossz célcsoportot lőttél be. Itt a fórumon többnyire azok az emberek vannak a bringás topikban is akik valóban bringáznak, sport vagy rendszeres közlekedési célzattal, nem pedig azok, akik nem tudnak egyenesen menni az úton. Mamut hozzáállása számomra odaát is sokszor bicskanyitogató, de még mindig értelmesebben és biztonságosabban közlekedik mint a hétvégi bringások (vagy vezetők).

    Olyan ez mintha minden autóst ahhoz a 70 éves nénikéhez mérten kezelnék aki kéthavonta veszi elő a kocsit a garázsból, és nem is lát már rendesen, az meg hogy esetleg a körforgalomba behajtva nem neki van elsőbbsége, eszébe sem jut.

    Valóban rengeteg barom van az úton mind autóban mint kerékpáron, mind motoron (sőt, ez utóbbiak külön megérnek egy misét), de mi lenne ha csak az utálnánk (esetleg senkit, ez még jobb lenne ;) ) aki valóban ökör, és nem mindenkit aki alatt annyi kerék van. Nemrégiben pl. a híradóban nyilatkozta az autósklub elnöke, hogy ha valaki bringára ül, elfelejti a kreszt. Konkrétan ott helyben b@sztam volna tarkón szívlapáttal, mert egyrészt az igazságot nélkülöző demagóg duma, másrészt meg szítja is a feszültséget.

    Próbáljunk már meg együtt élni azon a nyamvadt úton, nem egymásra mutogatni...

    (#37198) Dio111: valóban, pont ezen megfontolásból szokás magyarországon olyan minőségben elkészíteni a szeparált kerékpárutat, hogy körülbelül fél évig van használható állapotban.

    [ Szerkesztve ]

    No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

Új hozzászólás Aktív témák