Új hozzászólás Aktív témák

  • Gépötty

    senior tag

    Én nem kívánok ilyet senkinek, sőt szerintem ennek nem elrettentő, hanem inkább provokáló hatása lenne.
    Gondolkozzunk.
    Én még emlékszem miket csináltam azóta megboldogult Trabikámmal: rengetegszer három- és sokszor két keréken kanyarodtam, állandóan a kéziféken volt a kezem, és nem nagyon hagytam ki lehetőséget egy kis keresztbe menésre még nyáron sem, nemhogy amikor végre leestek a plusz lóerők. Aztán lett egy kicsit erősebb Trabantom Fiat motorral, az elég sleeper volt, naná, hogy szerettem figyelni a meglepett emberek arcát :) A Golfommal sem volt másképp, már mikor éjszaka hazaértem vele Ausztriából megtapasztaltam, hogy óra szerint 140-ig gyorsul az utcánkban. Aztán sokáig mindenféle autókereskedéses szutykokkal jártam, akkor voltam igazán veszélyes a közlekedőkre:
    ...és itt leírtam pár rám nézve terhelő esetet, amiket most visszatörlök, mert nem ez a lényeg ...
    Sorolhatnám még, de ezek alapján engem többször is meg kellett volna már ölni, majd újraéleszteni, hogy megint megölhessenek - és én egy igen megfontolt ember voltam egész életemben, legalábbis jópár ismerősömhöz képest.
    Visszatérve az elejére, ezekkel az emberekkel el kellene beszélgetni. Lehetne őket kötelezni pályanapokon való megjelenésre. He? Nem az államkasszába kerülne a büntetés összege, hanem le kellene motoroznia szervezett körülmények között, képzett trénerek vezetésével. Neki is jobban esne, érezné a törődést is, buli is lenne, meg nevelő hatással is bírna. A kieső bevétel meg visszajönne a TB költségein. Nekem ez az ötletem.

    Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Új hozzászólás Aktív témák