Új hozzászólás Aktív témák

  • negroo

    aktív tag

    válasz Lauda #39128 üzenetére

    Nem tévedés. Több kollega emiatt nyerte meg a pert, hogy megálló tábla felén túl jött. Kressz nem ismer olyan fogalmakat, ami vagy igen vagy nem ez a szükség esetén két értelmü.:)

    ui: Ha tankal jössz egyértelmű, hogy nem szükség esetén állsz meg.:)

    Ez olyan dolog, hogy ha lelép egy figyelmetlenül egy gyalogos, akkor vész fékezel. Ha egy tömött busz indul ki akkor még retorzíót is alkalmaznak. Tisztelet a kivételnek.

    1 Esett leírás.

    Busz öbölből kihaladtam, mert 1 sávos volt az út mögöttem csúklós fara az úton maradt. Szembe forgalom erős volt gondoltam rá csürőm, de látomm a szembe lévőt is letolják, ne hogy már bengedjen. A sor vége piros miatt a busz elejémnél volt álló. Nem tom, de a kék kocsika padló gázzal jött és nem tom direkt csinálta, vagy ennyire nem tod vezetni. A sor végében padló fék és a gyerek pofa zacsija csatant a müszer falon. Nő vezette. Erre mögöttte pepitában ugyan ez csak furgon volt és bele csattant. Ki száll a nő ordít rendőrért kiabál, de nem hogy a büdös kőlkét nézzegetné fenyeget. erre ki kiabáltam, hogy ha a furgonos lenne az igen csak szörnyű vége lenne és nem az eleje vérezne. Viszont amit tett a saját gyerekével az egy dolog, mert nem tudsz vezetni, de hogy még elsősegélyben se részesíted ez 5 évtől fegyházzal dicsérendő. Azt elpucolt.:) Peddig az ilyen miért vezet kocsit ha béna.:( Nem azt moondom nem tartja fel a sort a busz, de a kövi megállóban úgy is megáll, de mert ő siett szopjon le másik száz ember és így nem csoda, hogy a bill clinton felesége meg bocsátott a férjének, mert Ő csak a titkárát szopatta meg és nem úgy mint a merkel az egész európát szopatta meg.:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák