Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    válasz stickermajom #39802 üzenetére

    O igen, mert mindig tudja az ember, hogy jonnek-e mogotte vagy sem, ez egy demagog szoveg, a valosagban nem igy van. Foleg nagy kodben, mikor elore sasolsz, mert te sem latsz semmit..... :U 20 eve az utakon vagyok, azt ki tudom jelenteni, hogy (hasrautesre) 80-90 % tudom mi tortenik elottem, 10-20 % hogy mi tortenik mogottem es akkor csak tajekozodom, nem azzal tokoreszek, hogy kapcsolgatom a zarofenyt, mikor elore is alig latok. Neha hosszu ideig bele sem nezunk a visszapillantoba, mert lekot minket az elottunk halado forgalom. Kodben meg aztan foleg nem hatrafele nezegetek, mert abszolute tokmindegy mi van ott, arra figyelek, hogy bele ne fussak valamibe.

    Meg megnézném a másik oldalról, hogy valaki beléd durrant azért, mert nem veszi észre azt, hogy hirtelen fékezel, mert a piros fény már beleégett a retinájába, megszokta a fényét, direkt máshová néz stb. Kétirányú a dolog..

    Erre mar irtam, tavolabb kell huzodni. Azert nem lehet hibas az elotted halado, mert jogosan hasznalja a zarofenyt, teged meg ez hatul vakit, maximum jot mosolyognak rajta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák