Új hozzászólás Aktív témák

  • kovacsroli

    senior tag

    Idős sofőrök:

    Tegnap kétszer is meggyűlt a bajom az utakon a 80+-os korosztállyal.
    Délelőtt az M85 győri ráhajtóján haladt előttem egy új Punto elég lassúcska tempóban, de gondoltam majd felérve a gyorsforgalmira elhúzok mellette. Hát nem. A körforgalomból kihajtva kapásból a belső sávba ment, bár rajtunk kívül senki nem volt látótávolságban. Kb. egy percig haladtam mögötte (70 kmh), villogtam egy-kettőt, de semmi reakció. Kénytelen voltam jobbról megelőzni, akkor láttam hogy egy szép korú házaspár meredten bámul előre a két első ülésen. A visszapillantóban még egy darabig láttam őket, továbbra is a belső sávban.
    Délután pedig városon kívül egy bekötőútról kanyarodott ki elém szemrebbenés nélkül egy Lada Samara, ha jöttek volna szembe nem tudtam volna kikerülni és megállni sem. Szerencsém volt, hogy áttudtam menni a szembe sávba. Mondanom sem kell szintén egy 80+-os úr vezette.

    Én tisztelem a kort, de félelmetes, hogy néha kiket engednek vezetni. És nem csak a hatóságokra gondolok, hanem a családra, rokonokra. Ha én is leszek ilyen öreg egyszer és nem tudom felmérni, hogy vezethetek-e még avagy nem, majd remélem azért valaki szól, hogy papa, inkább elviszlek...

    Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.

Új hozzászólás Aktív témák