Új hozzászólás Aktív témák

  • TomMusic

    őstag

    válasz Sotho #41811 üzenetére

    3 éve lakom Budapesten, és bár nincs kocsim, de céges ügyben, illetve más okokból kifolyólag is relatíve gyakran vezetek. Anno mikor először vezetgettem a fővárosban, nem is értettem, hogy lehet úgy vezetni, ahogy láthatjuk sok embertől.. stb. Aztán mondtam is magamban, hogy na, hát én nem fogok szabálytalankodni, gyorshajtani, meg nyugodt leszek mindig, engem nem lehet ilyenekkel felbosszantani sem.
    Aztán ahogy szépen telt-múlt az idő, engem is átformált ez a közlekedés, és bizony én is gyakran elengedek jópár szépen artikulált nem szép szót. Sőt, mivel biciklizni is szoktam (meg BKV meg minden..), olyankor is bosszankodok, mert úgy sem egyszerű az élet.
    Bár én inkább a szabálytalankodók miatt bosszankodok, egyszerűen azon felmérgelem magam, ha valaki nem indexel. Ezzel kapcsolatban multkor el is szakadt a cérna, mert mentem biciklivel, és előttem kanyarodott (volna) be egy kocsi, de nem indexelt (nekem volt elsőbbségem). Mivel kereszteztem az útját, megálltam előtte, és mondtam neki hangosan, mutogatva a lámpára, hogy index. Utána láttam, hogy egy nő ül a volán mögött, és teljesen meg volt ijedve, szerintem azt várta már, hogy beleállítom a motorháztetőbe a biciklit. Utána kicsit "magamba szálltam", és szégyelltem magam, mert ezt már túlzásnak éreztem. Vissza is akartam menni bocsánatot kérni, de nem találtam..
    Na, most hogy meggyóntam, fő a nyugalom! :B

    Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbálom a lehető leghosszabbra nyújtani.

Új hozzászólás Aktív témák