Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz m3tr0 #43047 üzenetére

    én a zebrákhoz pakolnék simán térfigyelő kamerákat és szétbüntetnék mindenkit: tegnap pl babakocsival vártunk percekig, mire 2 sávos úton a túloldalt megállt valaki, hogy átenged, de nem tudtunk elindulni, mert a hozzánk közelebbi sávban még pár kocsi áthúzott :U múltkori eset meg még szebb volt, amikor kisteher megállt a zebránál, hogy átengedje a gyalogosokat, egy gyökér meg szépen megelőzte :W ilyenre lehetne osztani 500ezres bírságot is nyugodtan... (a kisteher sofőrje tudta megakadályozni, hogy a baromállat elcsapja a gyalogosokat azzal, hogy ráfeküdt a dudára, a gyalogosok meg megtorpantak és néztek, hogy mivan? ...mert persze nem láthatták, hogy mögötte valaki épp előzni kezd)

    ez nem is a figyelmetlen kategória, hanem a "le van sz@rva mindenki, vigyázzanak magukra és figyeljenek ők, mert úgy megyek, ahogy akarok"

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák