Új hozzászólás Aktív témák

  • Chris Kiki

    senior tag

    válasz philoxenia #44105 üzenetére

    De itt nem arról van szó, hogy mi történik ha belédmennek hátulról. Nyilvánvalóan nem kellene Strasbourgig menned az igazad mevédéséért. Tudjon megállni a mögötted közlekedő.
    A kamerás autó fékezése (pláne ilyen mérvű) volt indokolatlan. Az Opeles kétszer akkora sebességgel "vágott be" elé. Mire gondolt a kamerás autó sofőrje? Hogy hirtelen hiperűr-sebességre vált a busz és telibevágja hátulról? Ez az ember már másodszor fékez indokolatlanul, és idokolatlanul hosszan (a BMW-s eset védhető, ilyen piroslámpás barmokkal jobb a túlbiztonság).

    És akkor a személyes véleményem:
    Ez az ember frusztrált, mindenáron bizonygatni akarja, hogy ő mnnyire figyelmes sofőr, hogy ő minden helyzetet maximálisan biztonságosan kezel. Közben pedig nem veszi észre azt, hogy az igazi közlekedésbe nem illő helyzeteket pont ő teremti meg az eltúlzott reakcióival. Majd mutat egy felvételt ennek bizonyításaképp. Amikor pedig többen mondják, hogy ez másként látszik, össze-vissza hadovál (amúgy is, nem mellékesen) és magyarázza a bizonyítványt.
    Az én tapasztalatom pedig ellenkezik az övével. Ahány nagylátószögű dashcam felvételt láttam, a felvett kép által érzékelhető sebesség mindig nagyobb volt a valósnál városban, és nem fordítva.

    Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever

Új hozzászólás Aktív témák