Új hozzászólás Aktív témák

  • Chris Kiki

    senior tag

    válasz Lauda #44834 üzenetére

    Én sem értem miért vagy kiakadva, hogy szabályos keretek között, nem állat módjára megelőzött egy kamiont :F Felesleges túlreagálásnak érzem. Vedd tudomásul, hogy mi emberek különbözőek vagyunk. Másképp gondolkozunk, másképp cselekszünk, másképp vezetünk. Azért, mert Te azt gondolod, hogy azt ott nem kellett volna megelőzni, még nem biztos, hogy neked van igazad. Ne told mindenáron az arcunkba, hogy a közlekedés ilyen-olyan szituációiban mi a helyes és mi nem, mert ez teljesen szubjektív, és a tied is csak egy vélemény, nem általános érvényű igazság. Talán ezt kellene megértened, és sokkal-sokkal kevésbé agresszíven kommunikálnod. Ezután a kijelentésháború után én például baromi nehezen tudom rólad feltételezni a békés defenzív vezetést, mert az itt megjelenített stílusod rohadtul nem erre utal.

    Amit a benzin meg autó fogyásról írsz, az egyszerűen nevetséges kapálózás, amikor a józan indokokból már kifogytál. Szarok arra, hogy 2 centiliterrel több üzemanyag fogyott, mert megelőztem egy kamiont. Bajban is lennék, ha már ilyeneken kellene problémáznom. Én úgy érzem jól magam, úgy érzem komfortosnak és biztonságosnak a vezetést, ha az ilyen kamionokat meg túrázókat megelőzhetem, és mehetem a saját tempómat. Szóval arra kérnélek a saját (de lehet, hogy mások nevében is), hogy Te ne oktass ki, és ne kritizálj engem (minket). Ha nem tetszik amit láttál, írd le a véleményed, én elfogadom vagy vitába szállok vele. De ez a mindenáron én mondom meg a tutit hozzáállás, már kezd kicsit uncsi lenni.

    Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever

Új hozzászólás Aktív témák