Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz 8th #45736 üzenetére

    Hát, ahogy elnézem itt nem a kamionos volt az elmebeteg. Talán a havas rész volt indokolatlan, a többi epizódban koordináltan és higgadtan lépett fel. Előre figyelmeztette az autóst is. Ha hallgattad a rádiót a csoportos megállítások is le voltak koordinálva, mikor lekapcsolták a kamionosok az állatokat.
    Saját magának biztonsága érdekében mit tudott volna mást csinálni, most őszintén? Megállni? Hogy megöljék? Ugyanmár.

    A havason kívül mindegyik snitt úgy kezdődik, hogy a szabályosan közlekedő kamionnal szemben szabálytalanságot követnek el, majd megállásra kényszerítik. Nos, a megállásnak azon kívül mi értelme van, hogy verekedés vagy verés lesz belőle (rablási céllal mondjuk)? Addig kellett neki dűlőre vinni amíg ő az erősebb. rendőrt meg hiába hívsz, ha meghaltál

    Ajánlanám ezt a kommentet:

    "Putera Usman
    3 napja
    Happy Emoji tell me what is the purpose slowing down in front of a truck when the traffic in front of you is clear?

    Trucker friend of mine has been rob and kill this way on empty road...for what? he is carrying a toilet tissue for fuck sake! But the thugs didn't know this until they stop, kill and rob him.

    If you the truck driver you will be scare if a car do this to you and you will use your only weapon to stop this, which is the sheer size of the truck to move this car...

    this is why when you see this video, the trucker only stop after they coordinate with other truckers to guard each other and really block the road..if not, you just asking your car to be ram from behind, like these fools."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák