Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz Lauda #56448 üzenetére

    kommentek közt az alábbi van... ha tényleg ez a sztori és én jobbra kisívben lámpára szabályosan kanyarodnék, amikor egy ilyen barom belémjön (onnan, ahonnan épp senki nem is jöhetne, max megkülönböztető jelzéssel) ...akkor felőlem a vajúdó szűz máriát is hozhatja: krvanyját neki :K lehet mosdatni mindenkit meg kitalálni jobbnál-jobb kifogásokat, amíg nem megkülönböztető jelzéssel ellátott járművet vezet az ember, addig nincs mentsége

    "Hát a sztori röviden, hogy épp a húgommal jöttünk be a kerepesni, ő vezetett, beszélgettünk, minden rendben volt. Aztán előttem egy pillanat alatt elsötétült minden és az Uzsoki kórház SBO-ján tértem magamhoz. Hálás vagyok a húgomnak, hogy volt lélekjelenléte, és tudta, hova menjen nem pedig megállt az út szélére mentőket hívni, mert mire azok kiértek volna a helyszínre addigra olyan kritikus állapot kerültem volna, hogy mostanra biztosan nem élnék... Ha a húgom nem tudja, hol van a legközelebbi kórház, mert bepánikol, mert nem megfelelően mérlegel, annak tragikus következményei lettek volna.

    Szó se róla, nem veszélytelen, ami a videón látszik. De vannak helyzetek, amikor kénytelen vagy mindent feltenni egy lapra. Szóval, reméld csak, hogy elveszik a jogsiját. Én nem kívánom, hogy kerülj hasonló helyzetbe, hiszen aki így gondolkodik, biztosan magára marad és meghal amíg a mentők kiérkeznek.

    Szerintem ha el is veszik a jogsiját biztosan nem fogja bánni. A szememben ő egy hős. Én személy szerint kitüntetném. Jelzem, hogy - ahogyan a videón is jól látszik - rendkívül jó képességekkel vezet és önuralmát is sikerült megőriznie, hiszen még az irányt is jelezte folyamatosan.

    Ha a helyzetemből átgondolnád a történteket, talán te magad is másképp fogod értékelni a videón látottakat. Talán te is örülnél, ha lenne a családodban olyan ember, akinek ennyire számítasz."

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák