Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Bici #19772 üzenetére

    EVF kell-e? Milyen gyutávok kellenek, mit akarsz fényképezni?
    Melyik fuji/oly? Pl X-A1 16-50 plusz 27mm-es duplakit 185ért korrekt ajánlat.

    Fuji és Oly produkálja a legjobb jpg-ket - cserébe olynál az evf-es vázak kezdődnek igen drágán, fujinál az obikat mérik átlagnál többért; igaz, a kinti nagy árleszállításoknak lassan itthon is el kell indulniuk mert igen vicces helyzetek fognak (megint) kialakulni különben - 150-250$ mínuszt nehogymár ne lássunk viszont.

    .mf: Freddy kicsit sarkítva fogalmaz helyenként, néha csak azért, hátha valaki (pl én) ugrok-e rá. Akit érdekel, rákeres hogy elég gyors-e; az ilyen 'használhatatlanul lassú' urban legendeket meg aki elsőre minden nélkül elhiszi bármiről, megérdemli. (Beleértve eos m is, ott is hihetetlennek tűnt, de hát igen, az olyan.)
    Valamit félreérthettél... Van egy X20asa, okés. Világ leggyorsab fókuszát (ezt legalább 3 gyártó hirdeti, de inkább 5) az X-E2 plusz a 14mm-es fix kombóval mérték (mondjuk bullshit ilyen mérésekkel reklámozni), Freddy E1-et próbált, és az elmondása alapján elég sok csokiban fogadnék hogy korai (tényleg a mai állapotoknál lassabb) fw-el.
    Az meg hogy mit kínál 240ért... szerintem elég korrekt. Ennyiből mit kapsz másutt(milcre gondolok elsősorban)? Gyorsabb vázat, ami nem tud ilyen állóképeket, sokkal gyengébb üveggel.(off)

    Fuji és Pana is új szenzoron dolgozik. Előbbi az EXR és SR szenzorokat mixeli az X-Transal és még egyet csavar rajta; pana meg új anyagból építkezik ami sokkal érzékenyebb lesz. Mindkettő ígéretes, bár közeljövőben én a fujiét várom - vszínű az X-Pro2 (2015) lesz az első ezzel a szenzorral.

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák