Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz ph_5.5 #57363 üzenetére

    Egyetértek azzal, amit leírtál, de érdemes figyelembe venni a kérdező igényeit. Te nem vennél MILC-et, például már csak a meglévő rendszer miatt sem, de ő neki másra kell, kevesebb pénzből, és nulláról kezd. Nem igazán értem, hogy minek vetetni vele 2021-ben egy DSLR-t, amiatt, mert szerinted akku.

    1: nem olyan kevés az
    2: arra, amire neki kell, simán lehet, hogy bőven elég
    3: ha mégse, többféle módon is meg lehet oldani
    4: ha mindezek mellett megveszi azt az 1, nagyon max 2 extra akkut, amennyivel több kell a MILC mellé a DSLR-hez hasonlítva, még így is jobban jár, mintha néhány év múlva kitalálja, hogy MILC jobb lett volna, és rendszert kell váltani...

    A többi előnyről (WYSIWYG, hibrid fókusz rendszer, eShutter, netalántán videó) már nem is beszélve. Meg lehet oldani ezek nélkül? Meg. Lehet mégis inkább ezeket venném figyelembe az akku helyett? Lehet, és sokan mások is így tesznek, ezért váltanak / vesznek többen MILC rendszert.
    Ez a szitu akkor is fennáll, ha Neked most nem sürgős váltani, mert a Te felhasználásodra tökéletes a mostani rendszer, komoly upgrade meg csak millió forintokért jönne.
    Neked igen, de ha most pakolnád össze a rendszert, nem vagyok biztos benne, hogy nem Te is a különböző MILC rendszereket hasonlítanád éppen.

    :R

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák