Új hozzászólás Aktív témák

  • csacsi77

    senior tag

    válasz StormMan #57920 üzenetére

    Kicsit zavarosnak érzem a leírásod. Ha jól vettem ki akkor az 500D menne az unokahúgodnak és vennél neki egy 18-135-ös objektívet (a 18-135 remek általános célú zoom objektív a Canon croppos vázainak). Neked pedig maradna a többi objektív, amiket felsoroltál.
    Amennyiben így van akkor én egy használt Canon 6D-t javasolnék neked. Ezzel a 24-105-ös objektív remek párost alkotna általános mindenes obiként. Az 50mm STM kreatívkodni, elmosott hátteres képekhez jól jöhet, a 70-300 pedig egy alap teleobjektívként szolgálna téged. A Sigma18-35 alapból APS-C szenzorra való, de EF bajonetes, tehát rá tudod csavarni a 6D-re is. Az hogy a tükör nem akad-e meg a hátsó lencsetagban azt nem tudom, ezt remélem egy nálam tájékozottabb talán tudja. Én ezt az obit egyébként eladnám a helyedben.
    Az meg hogy a tudásodat nem tudnád kihasználni egy FF géppel azt nem tudom értelmezni. Egy 6D használtan 170-200 eFt. Ha ezt rászánod, akkor lesz egy remek géped, amit évekig fogsz megelégedéssel használni.
    Egyébként meg egy kis utána olvasás nem ártana az alapfogalmaknak, bár ha 12 év alatt sem tetted meg, akkor lehet tényleg nem érdekel annyira a fotózás. ;]

    Öreg fater megoldja!!!!

Új hozzászólás Aktív témák